Skip to content

Onze werkwijze

1. Gedegen voorbereiden

We doorlopen de volgende stappen:
  • Intake met advies voor uw situatie
  • Vrijblijvende offerte op basis van uw wensen en plaatsingsmogelijkheden
  • Schouw: ter plaatse beoordelen we of alles klopt
  • Definitieve offerte, hierin staat alles netjes op een rij
  • Goedkeuring

De voorbereiding begint al tijdens de intake en het maken van de offerte. Daarbij inventariseren al heel veel. Vervolgens komt er bij de voorbereiding van de installatie ook het nodige kijken. Het gaat om het maken van een werkplan dat de uitvoerenden en u als klant informeert wanneer en hoe de panelen geplaatst moeten worden. Het gaat om het organiseren van de  logistiek (zeg maar: Hoe wordt het bij u bezorgd). Het gaat om financieren, het borgen van de garantie, het leveren van nazorg en natuurlijk de facturatie. Dit regelen wij allemaal zoveel mogelijk van tevoren.

2. Bestellen kwaliteitsmaterialen

Het heeft geen zin materialen te monteren die veel garantiekwesties teweeg brengen. Een systeem dat uit veel componenten bestaat zoals een zonnepanelen installatie moet toch zo min mogelijk gevoelig zijn voor storingen. Om die reden leveren wij kwaliteitsmaterialen waarvan de garantie via installateur groothandel , importeur en / of fabrikant is geborgd. Dat heet garantieborging in de keten: Er is bij onze materialen altijd een partij achter de garantie leverende partij.

3. Plaatsen door kwaliteitsinstallateurs

Wij werken met installateurs die ruime ervaring hebben in het plaatsen van zonnepanelen op woonhuizen. Waar nodig zijn we zelf tijdens de installatie ook aanwezig.

4. Facturering en nazorg

Facturatie volgt na plaatsing. Op de installaties die wij leveren, bieden we uiteraard nazorg.

Er zijn in Nederland de afgelopen jaren systemen geplaatst waarvan inmiddels de leverancier niet meer te vinden is. Dit heten bij ons de ‘verweesde systemen’. Eigenaars van verweesde systemen hebben het moeilijk omdat voor veel installateurs het onderhoud (reparatie) van verweesde systemen financieel oninteressant is. Wij helpen als we dat kunnen wel zulke eigenaars, natuurlijk berekenen we dan redelijke kosten. 

"Top bedrijf, prima kennis van zaken, super plaatsing!"

Bron: klantenvertellen.nl