Kleine, efficiënte Panasonic panelen

Solar-Systemen levert veel soorten panelen: landelijk zijn er maar liefst 700 types verkrijgbaar. Wij maken een selectie van panelen waarmee we goede ervaringen hebben.

Een van die goede merken is Panasonic. Panasonic is de eigenaar van de Sanyo fabrieken waar uitstekende panelen worden gemaakt: van de ‘lieve kleine’ panelen op de foto (waarvoor altijd wel een plekje te vinden is) tot de grotere Panasonic HIT panelen tot 325 Wp.

De panelen op de foto pasten net onder de dakkapellen. Twee panelen met een micro omvormer in een stekker oplossing: Het is bijna een mobiele installatie zo snel gelegd en bij verhuizing ook vrij makkelijk mee te nemen!

Solar-Systemen Gelderland  is premium Panasonic Installer.

https://eu-solar.panasonic.net/nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *